Přeskočit na hlavní obsah

Měsíčkové mýdlo

 MĚSÍČKOVÉ MÝDLO

Přírodní NON TOXIC mýdlo s měsíčkem lékařským a včelím voskem, vyrobené tradiční metodou výroby mýdla z olejů a louhu.

Měsíček lékařský je ceněný pro své skvělé lékařské účinky již po staletí. Tvrdí se, že zjemňuje, zvláčňuje, posiluje a hloubkově hydratuje pokožku. Pomáhá také při akné a zesvětluje stařecké skvrny na kůži (anti-aging účinky), pomáhá obnovit kožní tkáň a tvorbu kolagenu. Měsíček je vhodný na rány, jizvy, záněty kůže, popraskanou kůži na rukou, ekzémy, opruzeniny a omrzliny. Je vhodný na dětskou, citlivou, podrážděnou a suchou pokožku. Nedráždí citlivé oční okolí, proto je vhodný i na použití pro oblast obličeje. A navíc pro svůj protizánětlivý, antibakteriální a regenerační účinek se tak skvěle hodí do mýdla. Včelí vosk pokožku zjemňuje a zlepšuje její pružnost. Je účinný v boji proti vráskám. Chrání pokožku před ztrátou vlhkosti, na kůži vytváří jemný ochranný film, čímž zabraňuje vysušení a popraskání.

Myslete prosím na to, že měsíček lékařský je v bylinkářství považován za alergen, pokud víte, že vás tato bylina dráždí, mýdlo nepoužívejte! 

Mýdlo obsahuje: macerát měsíčku lékařského v olivovém oleji, kokosový olej, palmový tuk, 100% přírodní silici měsíčku, sušené květy měsíčku lékařského, měsíček lékařský (odvar), včelí vosk, voda



V případě zájmu či dotazů mne kontaktujte zde.

Vhodné
Na pleť:     Na tělo:⭐⭐⭐        Na ruce:⭐⭐⭐


S ♥
Bylinkomilovnice


Komentáře