Přeskočit na hlavní obsah

Levandulová mast

 "Co se děje ve shodě s přírodou, není zlo."


Naše levandulová mast je vyrobená z levandule pravé (lékařské), jež je na naší vlastní bylinkové zahrádce. Můžu proto s jistotou říci, že levandule použitá v mastičce je bez jakýchkoli chemických ošetření a hnojiv.

Levandulová mast je skvělá nejen na promaštění kůže (například na rukou), ale je vhodná na spánky a pod nos pro uvolnění, skvěle se hodí na masáže a v neposlední řadě je příjemná i na rty (jako ochranný film v zimě). Je vhodná pro všechny typy pleti, včetně té citlivé (pozor obsahuje kokosový olej, ten může vysušovat). Mast si oblíbíte i díky její aromatické vůni a všestrannému použití. 


Levandule je známá díky svým uklidňujícím a protizánětlivým účinkům. Mast tak udržuje pleť pružnou a vláčnou, uklidňuje podrážděnou a zánětlivou pokožku. Regeneruje unavenou a zvláště namáhanou pokožku. 

Hodí se i pro péči o lehké popáleniny (mluvím z vlastní zkušenosti, vždy, když se spálím o hrnec či horký plech potřu mastí a nic necítím, kůže je do druhého dne hydratovaná a nic byste nepoznali) a popálení od sluníčka (projevem je červená, citlivá a suchá kůže).


Složení: Kokosový olej, Bambucké máslo, Včelí vosk, Rýžový olej, Levandule

V případě vaše zájmu či dotazů mne kontaktujte zde.

S ♥
Bylinkomilovnice

Komentáře